Filme romanesti 2011

Ruleaza acum in cinema doua filme romanesti: Buna, ce faci? si La bani, la cap, la oase.
Am fost placut surprins de ambele. Incet incet incep si filmele noastre sa semene cu cele americane (scenarii, cadre, calitatea filmarii/sunetului).
Ce-i drept la unul eram 6 in sala iar la celalalt vreo 15 dar pun asta pe seama faptului ca am fost numai la ore tarzii.
Sincer nu inteleg de ce se fac o gramada de filme numai pentru a participa cu ele la diferite festivale obscure de prin lume. Producatorii aia nu se gandesc si ei ca daca fac filme pentru publicul larg au cel putin o sansa sa faca si bani?

Stiu c-am mai avut sentimentul asta si cand am vazut acum 5-6 ani, Milionari de weekend. Atunci am crezut ca s-a terminat cu filme despre batalia de la Calugareni si viata lui Chuck Norris Sergiu Nicolaescu si ca ne indreptam si noi spre Hollywood.
Dar dupa asta au aparut filme gen Politist adjectiv si Eu cand vreau sa fluier, fluier

One Reply to “Filme romanesti 2011”

  1. jmekeria e ca din filmul ala intitulat mihai viteazul poti sa inveti ceva, oricum filmul respectiv este unul dintre cele mai bune filme istorice din istoria cinematografiei, pe cind din eu vreau sa fluier ce inveti ? sa injuri ? un film cu cabotini, fara cap si fara coada si ce e mai trist, fara mesaj

    pai o sceneta din aia amarita a brigazii artistice de la apaca era mai misto decit jegul ala de film

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *