Gasit serial

Sunt un mare fan seriale. Gratie tehnologiei putem lua dintr-o bucata toate sezoanele unuia si nu asteptam sa apara pe ProTV dupa 3-4 ani, odata pe saptamana si la ore moarte.
Dupa ce s-a terminat Prison Break, Lost si Heroes n-am mai gasit avut rabdare sa ma interesez de alte seriale. Am incercat CSI un sezon dar nu m-a prins, Two Half Man si Glee la fel. Gossip Girl m-a prins, inca ruleaza dar e in pauza de vara si mi se pare ca s-a cam rasuflat deja.
Saptamana trecuta am zis totusi sa dau o raita pe tvblog.ro si sa iau la rand descrierile serialelor care mai sunt.

Printre ele am ajuns la How I Met Your Mother si mi s-a parut interesanta ideea (bine, mi s-a parut interesanta si una dintre acrite :)). M-am uitat intr-o zi la un intreg sezon (22 episoade) si muream de nerabdare sa aflu ce o sa se mai intample.

Scenariul e simplu: un tip le povesteste copiilor cum a cunoscut-o pe mama lor. Actiunea consta in flashback-uri si sunt explicate cu lux de amanunte (chiar si flashback-uri la flashback-uri :))

Is gonna be LEGEN ………… wait for it …………….DARY !!

7 Replies to “Gasit serial”

  1. ai incercat “lie to me” cu tim roth in rolul principal? din pacate se pare ca s-au oprit dupa sezonul 3 ( roth si-a gasit alte contracte in filme de genul celor care l-au consacrat, din cate am vazut pe imdb) .
    de asemenea, ncis (originalul, nu porcaria de “los angeles”) e extrem de captivant.
    de dr. house presupun ca ai auzit deja.

    bafta!

  2. da, am auzit de toate numai ca din cate stiu eu despre ele sunt ceva mai “complicate”, am preferat o comedie foarte lejera care sa nu ma faca sa gandesc si sa ma amuze prin prisma situatiilor

    odata ce se termina vara si termin toate sezoanele de la asta probabil o sa ma apuc si de ceva “serios” 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *