Pentru mine blogurile mor

Pentru mine de cel mult un an a inceput decaderea blogurilor (cele sociale, personale, nu la cele de informare sau de nisa). In sensul ca desi sunt abonat la majoritatea, dupa ce vad titlul postului in 90% din cazuri dau “Next”.

Incercand sa inteleg totusi de ce tocmai eu, un mare fan al informatiei de toate felurile am ajuns sa ma satur de ele, primul lucru care mi-a venit in minte si ma enerveaza la culme e ca multi scriu numai despre lucuri negativiste (aici in capul listei dintre cei mai cunoscuti ar fi Vis Urat urmat indeaproape de Arhi).

O alta cauza pe care am mai descoperit-o e fenomenul Monica Tatoiu. Adica sa-ti dai cu parerea despre orice, oricand, oricum.

Urmarindu-i pe majoritatea si pe Twitter, stiu la ce emisiuni se uita, pe unde umbla zi de zi, ce activitati au etc. Si invariabil cand e Tatoiu pe la TV, vezi numai tweet-uri de genul “Tatoiu la realitatea…inchidem tv-ul” dar in cateva ore posteaza un articol despre protestele din tara…

Mai am totusi o speranta, pentru ca se pare sunt unii care au constientizat si ei lucrul asta si incearca sa se reinventeze si sa aduco o schimbare cu rubrici de genul “linkurile saptamanii” sau “stirile zilei” .

Ca sa inchei cu un text binecunoscut in ultima vreme: Is it just me or … ?

3 Replies to “Pentru mine blogurile mor”

  1. Tot cam de 1 an, 1 an si ceva… nu mai citesc bloguri romanesti (doar daca cine stie cum ajunge vreo recomandare de articol de la vreun prieten, dar se intampla extrem de rar). De ce ? Au devenit mult prea previzibile, mult prea plictisitoare, mult prea tabloidizate.
    Acum m-am rezumat la a citi blogurile straine din nisa pe care activez in viata de zi cu zi… si atat. Much better!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *