Brohouse rebranduieste myCash

Brohouse, creatorii unor logo-uri de poveste, vor anunta pe 30 septembrie 2009 pe blogul lor cum ca proiectul meu de suflet myCash.ro va beneficia de reconstructia identitatii vizuale.

De ce or sa faca asta?
Pentru ca sunt pasionati de grafica la fel de mult cum sunt eu de programare si cunosc sentimentul de a face ceva doar din placere, fara a astepta o remuneratie la sfarsit.Mai ales daca este un lucru oferit oamenilor gratis si pentru a-i ajuta intr-o anumita activitate.

bro

Dovada ca vreau ca acest proiect sa prinda este putin mai jos. Sunt cateva designuri pe care EU, ca persoana total fara inspiratie am incercat sa le fac dar mi-am dat seama ca ar trebuii intr-un final sa raman mai mult la partea tehnica.

4
4
4
4

Post scris pentru Brohouse te sprijina cu un logo

6 Replies to “Brohouse rebranduieste myCash”

  1. daca e util site-ul ar trebui sa functioneze fara design – apropo de “A fost odata pe internet” (craigslist si google). da, arata mai web 2.0 asa si mai cool, dar conteaza si uzabilitatea din umilul meu punct de vedere … o sa-l testez sa vad. deocamdata am aruncat doar o opinie neavizata.

  2. scrie pe undeva pe blog ca-s fan “usability si user experience” dar cred ca poate fi creat si un design placut si util dpdv. al utilizatorului

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *