Cum activezi POP & forwarding pe Yahoo gratis

Ce inseamna POP3 pe Yahoo?
Inseamna ca poti primi mailurile de pe un cont Yahoo in Outlook, Thunderbird, pe telefonul mobil sau poti face sa se le redirectioneze la un cont de mail pe care-l folosesti mai des. (de ex. gmail).

Eu am contul de yahoo de la inceputurile mele pe net si de-a lungul timpului am folosit respectiva adresa in tz locuri asa ca primesc mailuri care ma intereseaza. E cunoscut faptul ca daca vrei facilitati de tipul POP trebuie sa ai cont platit (nu stiu exact cat costa).

Din cauza filtrelor spam slabe si a interfetei slabe m-am mutat pe gmail iar contul de yahoo il verificam 1 data pe saptamana.

Acum am aflat cum pot aduce automat mailurile din yahoo in contul de gmail. Si anume:

1. Dupa ce te loghezi in yahoo mail intri la Account settings (click pe username-ul din dreapta sus).
2. Aici cauti linkul Set language, site, and time zone
3. Alegi Yahoo Asia si dai Save
4. Mergi iar in pagina de mail si cauti Options -> Mail Options (in interfata veche e in dreapta sub campul de cautare)
5. Aici in stanga vei gasi POP & Forwarding si Voila. Setarile pentru POP le gasesti aici.

Atentie. Daca vei alege forwarding, mailurile se vor duce doar in contul unde ai setat forward-ul. In contul de mail nu mai ajunge nimic.

Eu in gmail de ex. mi-am facut un filtru care pune toate mailurile venite din contul de yahoo intr-un folder numit sugestiv “Yahoo” :).

BTW, si spamul va fi forwardat dar in rubrica de Spam. 🙂

Succes

9 Replies to “Cum activezi POP & forwarding pe Yahoo gratis”

  1. te-ai pus pe scris, cautam de o viata POP pentru Y! fara sa le fac burta mare luand mail plus, o sa il preiau si la mine pe blog dar in engleza, sper ca e ok,
    multam

  2. chestie ciudata…. mi-am facut cont de mail pe yahoo.ro si am valabila optiunea de forwarding… si chiar functioneaza… pastreaza mailul in inbox si il si redirectioneaza… in schimb pe contul vechi de yahoo.com nu se deschide deloc optiunea de pop&forwarding…. la sotie se deschide pop&forwarding dar nu e optiunea de forward…. iar la tata apare yahoo plus(pay if you want)…..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *