LinkVulcano

logo_color

LinkVulcano este ideea cu care am castigat acum aproape 1 an locul 3 la Hackover.

Pe scurt e o aplicatia web care prin intermediul unui fisier incarcat pe site-urile tale, iti permite sa administrezi diverse zone de linkuri (ex: rubrica de parteneri) fara a mai fi nevoie sa intri in codul sursa al fiecarui site. Poti alege un link in ce zona sa apara si ii poti da chiar si o data de expirare pentru fiecare zona. Pentru WordPress e cel mai simplu, doar se instaleaza un plugin.

La hackaton in vreo 16 ore am reusit sa fac aplicatia functionala dar m-am limitat doar la functionalitate nu si la monetizare, multi-users etc.
Tin minte ca m-am apucat de varianta comerciala la vreo saptamana dupa Hackaton dar din lipsa de motivatie (tocmai castigasem 900E, trebuiau cheltuiti cumva :)) am lasat-o balta. Dupa alte cateva luni m-am apucat de designul site-ului care intr-un final nu mi-a mai placut si am cautat pe cineva care sa-l faca.
Imediat dupa ce am primit PSD-ul, m-am apucat de HTML dar apoi mi-a trecut iar motivatia cand sa incep programarea.

La inceputul lunii august m-am hotarat sa-l termin anul asta. Si dupa vreo 30h de munca, e gata.
Ca si monetizare am mers pe un singur pachet platit de 1.99$/luna care iti da acces la administrarea linkurilor dintr-un numar de site-uri nelimitat.
Exista si un pachet FREE care-ti permite acelasi lucru dar doar pentru un site.

Daca ai multe site-uri pe WordPress si vinzi linkuri pe acele site-uri, asta e tool-ul ideal.

Incearca-l aici

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *