Plecati in lume

Si inainte plecau oamenii prin vacante de 3-6 luni sau 1 an dar cum nu exista internet probabil doar trimiteau vederi cunoscutilor si isi strangeau prietenii la intoarcere si le aratau albumul cu pozele facute de pe unde i-au purtat vantul.

Eh, acum cu internetul au unde sa-si povesteasca toate aventurile, au unde sa puna poze … si asta chiar real time.

Vreau sa va recomand cateva bloguri ale unor persoane care si-au permis o vacanta iesita din tipare si care dau informatii interesante despre locurile in care au fost.

  • Primul ar fi Bradut Florescu (blog personal) care a plecat in Thailanda si dupa ce s-a plictisit de plaja a plecat in jurul Thailandei pe un scuter. Blogul calatoriei il gasiti aici.
  • Chiar in aceste momente Razvan Pascu e prin America de Sud hai-hui fara niciu plan. Puteti citi despre calatoria lui aici.
  • Motociclist din fire, Mihai a plecat pana in Mongolia si inapoi din banii stransi vanzand kilometrii din calatorie. Povestirile sunt aici.
  • Aproape plecat in jurul lumii, Bogdan Surdu promite sa ne povesteasca pe unde e si cum e pe blogul sau. Deja a scris ce l-a determinat sa plece, cum s-a pregatit…

Probabil mai sunt zeci de astfel de oameni care-si povestesc pe internet pataniile dar pana acum doar acestia de mai sus au ajuns prin feed-urile mele iar daca stiti si pe altcineva lasati intr-un comentariu.

5 Replies to “Plecati in lume”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *