O sala cum trebuie

Pentru ca stratul adipos de pe abdomen a inceput sa se observe de la mare distanta, mi-am facut curaj si am pornit la sala dupa vreo 10 luni de pauza.
Am zis sa nu ma duc tot la fosta sala ca sa nu ma plictisesc chiar din prima zi asa ca am cautat ceva in zona unde lucrez (Domenii) in asa fel incat sa merg inainte de job. Si am gasit una fix la piata Domenii, numita OneFitness.
Nu voiam sa ma laud ca ma duc la sala, ci chestiile pe care le-am gasit aici si pe care orice sala ar trebui sa le aiba.

1. Un sistem de aerisire bun (indiferent cum e afara, temperatura e constanta si potrivita pentru pantaloni scurti/tricou. Si asta fara sa bata vantul prin interior. Se intelege ca nu se simt nici mirosuri suspecte)
2. Muzica de antrenament (unde mergeam inainte era ori un radio comercial (kiss, 21, zu) ori stirile de pe realitatea, aici e un radio din afara fara dj-iala, doar muzica cat de cat alerta care-ti da chef sa ridici greutatile alea).
3. Servetele si “fas fas”. Desi toata lumea vine cu prosoape sa le puna pe aparate, sunt unele aparate unde nu poti acoperi complet suporturile si dupa tine raman urme de transpiratie. E de bun simt sa ai cu ce curata dupa alta persoane.
4.Sapun si feon la baie. (la vechea sala tot timpul uitam sapunul in dus, aici am gasit sapun lichid. deasemenea am racit de cateva ori cand plecam cu parul ud pe bicicleta, aici am scapat stresul asta, avand feon.

Si bineinteles aparate functionale, ingrijite etc.
Pret: 160 lei sala+sauna nelimitat pana la ora 16:00

One Reply to “O sala cum trebuie”

  1. stratul adipos de pe burtă îl dai jos la kineto prin exercitii de intarire a abdomenului și ale coloanei lombare, la sala de forță te skilodesti și cam atît.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *