Un festival ca o vacanta – SummerWell

A fost weekendul asta festivalul de muzica SummerWell langa Bucuresti (domeniul Stirbey). N-am mai fost la niciun festival de genul asta pana acum si daca asa sunt toate se pare ca am avut de pierdut.
Pe scena au urcat exclusiv artisti britanici (preferati au fost The XX) iar genul de muzica a fost rock si mici variatii ale acestuia.

Personal cred ca muzica a facut cam 50% din experienta evenimentului, restul constand in locatie si alte mici chestii (puteai sa-ti faci tatuaje temporare, sa incerci experienta plimbarii cu un balon, sa te relaxezi pe puf-uri/leagane/sezlonguri printre copaci, diverse concursuri ale sponsorilor, baloane de sapun uriase).

Nu mai spun ca nu era niciun semn de canicula si ca temperatura era perfecta chit ca in Bucuresti erau 34 grade. Locul scenei a fost ales perfect:

IMG_2104

Ceva inedit a fost o trupa japoneza de dans, ENRA, care dansau pe baza unei proiectii pe un ecran. Iar sincronizarea era perfecta dupa cum vei vedea mai jos.

Ideea a fost ca pur si simplu ziceai ca esti in vacanta, ajungeai acolo pe la 4-5 dupa masa, stateai pana la 11-12 noaptea iar cand ajungeai acasa in 10 minute deja te lua somnul.
Mai merg si la anu’

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *