Probabil cel mai ciudat vis al meu

Se facea ca m-am dus singur la film. Am cumparat biletul si m-am dus in sala, sala care semana a compartiment de tren. Se sting luminile si asteptam sa inceapa filmul cand simt ca incepe sa se miste “sala”.
Dau sa ies si ajung pe culoarul unui tren. Ajung cumva in spatele trenului la ultimul vagon si vad apa in spate (un fel de delta). In timp ce ma uitam eu asa la apa cum trece trenul peste ea, simt un zvac care ma arunca jumate de metru in sus (eu tinundu-ma de balustrada).
Acum suntem pe un vapor si vad in spate “pragul” peste care am trecut, practic era un fel de bordura de apa care delimita delta de mare (pentru ca aud undeva in spate, “gata, suntem pe mare”). Si baga vaporul ala o viteza peste valuri ca daca nu ma tineam de balustrada zburam instant. Daca stiti demarajul unui avion la decolare, vaporul asta avea putere si mai mare cand accelera. Si mai treceam pe langa mici insule cu salcii si la saritul peste valuri cateodata atingeam crengile salciilor. Incetineste vaporul si dau sa ma intorc sa ajung in interior, deodata ma trezesc tot in tren pe culoar. Opreste trenul si toata lumea coboara la o vila de tip mosie. Vad conductorul ca se duce cu niste hartii si bate la usa. Dau sa ma plimb pe langa “tren” si cand trec prin fata lui observ ca era un troilebuz si unde ajunsesem era un fel de autobaza (pentru ca mai erau si altele). Deodata se inchid usile si da sa plece si eu dupa el sa apas butonul de deschidere a usilor (ca la metrou). Apuc sa apas, dar observ ca doar inaintase putin cat sa parcheze.

Apoi m-am trezit. Sa fie de la antibiotice?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *