Cea mai bună scoală de șoferi

Disclaimer: Scriu acest post cu dorința de a fi indexat în Google cât mai sus pentru termenul “cea mai bună școală de șoferi“.

Deși de-a lungul timpului am mai avut și mici accidente cauzate din vina mea (și unde doar mașina mea a fost implicată) , per total mă consider un șofer bun. La 18 ani am făcut școala de șoferi mai mult de plăcere decât de nevoie și cred eu că asta a contat destul de mult în felul la care m-am raportat față de ideea de condus.

Nu mai știu în zilele noastre ce se mai învață la orele de condus dar la vremea mea mai toata practică era despre manevrarea autovehicului și mai puțin despre experiența în trafic raportându-te la ceilalți participanți și la mediul înconjurător (tipuri de drumuri sau impactul vremii).

Adică poți primi în 2-3 luni acel cartonaș care îți dă dreptul să conduci dar tot pe barba ta trebuie să ieși în trafic pentru a învăța efectiv cum să te comporți în traficul de zi cu zi.

roadtrips.ro

La începutul anului am primit cadou de la soție un curs de conducere defensivă. Cu toată experiența din trecut aș fi zis că nu am nevoie, dar fiind acolo pentru câteva ore de teorie și practică, am realizat că o școală de acest format este cea mai bună școală de șoferi care poate exista și ce mi se pare și mai tare e că o poți accesa și ți se va părea utilă chiar dacă ai permis de tz ani.

Așadar după ce iei permisul, nu uita să faci și un astfel de curs de conducere defensivă.

Și pentru că mi-a plăcut calitatea experienței pe care am avut-o cu Academia Titi Aur, îi pot menționa ca și recomandare personală.

Lasă un comentariu