I-am gasit într-un final o utilitate și Revolut-ului

Revolut a început să prindă în România de la începutul anului trecut dar majoritatea (inclusiv eu) și-au facut cont doar pe baza hype-ului că poți avea un (nou) card doar instalând o aplicație ceva mai deșteaptă decât cele deja existente la băncile din RO.

N-am ajuns să-l folosesc ca și card primar pentru că mi se părea peste mână să mai am înca un card de care să am grijă. Dar am folosit aplicația pentru mici plăți între prieteni datorită sistemului rapid de transfer între conturi.

sursa: pexels.com

Om care trăiește din internet fiind, testez destul de des diverse site-uri/aplicații noi iar unele din ele au acel Free paid trial. Adică te pun să pui datele unui card valid și încep să tragă bani după 14 sau 30 zile. Și era frustrant că ajungeam să uit de unele abonamente și ajungeam să plătesc ceva ce nu foloseam.

Mi-am adus aminte că în Revolut poți genera instant un card virtual (adică niște date de card valide) așa că am început să folosesc aceste carduri de fiecare dată când am nevoie de un card de test. Generez card, îl folosesc cât să se facă validarea apoi îl șterg în interval de 2-3 minute.

Nu-mi dau seama cum s-ar putea rezolva această scăpare pentru că în felul ăsta te poți folosi de diverse servicii (inclusiv Netflix/HBO) doar mergând din trial în trial.

Eu cred că Revolut o să limiteze pentru pachetul gratuit să poți genera mai puține carduri virtuale sau chiar deloc.

Later Edit: treaba nu mai funcționează, chiar dacă ștergi cardul virtual din aplicație, dacă există o subscripție activă pentru el, banii se vor lua din cont oricum.

Lasă un comentariu