Site-ul și aplicația prind viață (ep. 7)

Episodul precedent aici

Dacă la alte proiecte din trecut în primă fază mă apucam de zona de aplicație lăsând site-ul de prezentare pe final, de data asta am făcut invers. Partea de vânzare e cel puțin la fel de importantă ca și produsul în sine și exercițiul pe care l-am făcut scriind și structurând conținutul site-ului simt că mă va ajuta în partea de UX al aplicației. Chiar în timp ce scriam mi s-a făcut și mie mai clar în minte despre cum va funcționa.

Design-ul de la care am plecat e cel despre care am povestit în episodul trecut și astea sunt paginile cele mai importante pe care le-am făcut.

Sunt conștient că nu e cel mai bun copywrite pentru un astfel de site dar îmi era greu să apelez la un freelancer și să-i explic ce trebuie vândut, fără a avea aplicația finalizată.

Tot în acest pas am realizat și paginile funcționale (register, login, recuperare parolă) și întreg flow-ul cu verificare adresă de mail, schimbare parolă, mail de bun venit etc.

Apropo de aplicație, cam asta e si wireframe-ul în jurul căruia va fi creat restul conținutului pentru fiecare secțiune în parte.

Acum va urma partea cea mai costisitoare dpdv. timp, practic trebuie să iau fiecare secțiune din partea stângă și să ma gândesc ce operațiuni va necesita, cum comunică cu alte secțiuni și bineînțeles să fac toate testele necesare să mă asigur că funcționează așa cum a fost gândit.

Cum am decis cât va costa accesul în aplicație …

Dacă ești curios de ce va urma îți recomand să te abonezi cu adresa de email în partea dreaptă ca să te pot anunța când public următorul articol.

One thought on “Site-ul și aplicația prind viață (ep. 7)

Lasă un comentariu