Startup cauta programator WEB

Am dezvoltat de unul singur Marketizator pana in stadiul de MVP si ceva mai mult, dar nu mai poate fi un one-man-show pe partea de programare.
Asadar cautam o persoana care rezolva probleme de programare in somn.

Cautam creierul cu urmatoarele cunostinte:
-medii spre avansat PHP
-lucru cu baza de date mari (mongodb in speta) si tot ce presupune
-optimizare a resurselor (trebuie mentinut (si scazut cat se poate) un timp de raspuns de maxim 50ms al aplicatiei)
-medii spre avansat javascript (avem muuult javascript pe partea de client, parte care influenteaza direct site-urile clientilor deci e de preferat sa functioneze :))
-cache-uire maxima
-linux cat sa configureze un LAMP, instaleze diverse librarii
-familiarizat cu GIT
-sisteme cloud (AWS)

Vrem sa fii genul relaxat atunci cand pica subit un server si sa stii ce trebuie facut pas cu pas pentru ca intreg ecosistemul sa fie din nou functional si cat mai la curent dpdv. al datelor.

Gandeste-te la un serviciu web pe care-l folosesti zi de zi si care functioneaza ireprosabil in orice conditii. Si acum gandeste-te la toti pasii pe care-i urmeaza respectivii pentru ca tu, utilizator final, sa fii cat mai multumit. (dezvoltare, testare, monitorizare, primit feedback, implementat feedback).

Vrem un om care sa fie conectat la domeniu (forumuri, feed-uri rss, twitter) si care sa stie cum sa foloseasca puterea internetului atunci cand e vorba de acumulat cunostinte/rezolvat probleme.

Nu vei primi niciun test de angajare, nu vrem CV-uri .pdf. Vrem sa ne intalnim 30min si sa ne povestesti cum ai ajuns la programare si de ce ai ales-o.

Adresa de contact e: ciprian[]marketizator.com

One Reply to “Startup cauta programator WEB”

  1. foarte frumos scris
    pe scurt tu cauti un programator sigur pe ce stie sa faca si nu unul caruia sa trebuiasca sa ii spui tu mereu ce are de facut
    ai spus ca vrei un tip conectat la forumurile de specialitate
    ce-ar fi sa pui un anunt din asta chiar pe un forum?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *