Okazii au o problemă

Acum vreo 2 săptămâni primesc un email de la okazii.ro cu subiectul Mulțumim pentru comandă. Deci cumva, cineva avea un cont funcțional pe site cu o adresă de email nevalidată. Mi s-a părut o problemă destul de securitate destul de mare pentru ei pentru că aveam în mailul respectiv atât datele nefericitului care a făcut comanda cât si pe ale vânzătorului. Cineva de rea credință ar fi putut să-l contacteze ca să-i ceară bani în avans sau alte scheme de phising.

Am dat mail la support sa le explic situația și după o serie de vreo 5 reply-uri o țineau pe a lor cu adresa a fost validată așa că am lăsat-o baltă dacă am văzut că mă lupt cu morile de vânt.

Pe om îl cheamă ca și pe mine, e de pe undeva din jud. Buzău și cel mai probabil din necunoștință de cauză în procesul de comandă a pus la mișto [email protected] și gata.

La câteva zile după comandă, primesc clasicul mail de lăsat calificativ cu un link care mă loga fix în contul omului. Bineînțeles că am lasat un calificativ complet neadevărat și care sper să îl revolte pe vânzător și să ceară socoteala celor de la okazii.
În felul ăsta sper să recunoască și să rezolve problema.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *