Afiliatti

logo

Un mic proiect de inceput de an, pornit dintr-o idee geniala de nume aruncata pe twitter de Adalbert Iurea pe 16 decembrie. Imediat am luat domeniul, pe seara am instalat un wordpress si era gata de lansare.
Entuziasmat de ideea de proiect nou am scris la foc automat cateva articole. Deocamdata sunt singurul care scrie dar sper sa mai atrag persoane pasionate de afiliere.

Vreau sa devina cel mai important loc de informare cand vine vorba de afilierea in Romania. Un fel de refresh.ro al afilierii 🙂

5 Replies to “Afiliatti”

  1. ma intereseaza si pe mine acest mod de afirmare
    eu am saitul de circa o luna si am inceput sa ma dezamagesc ,de aceea am optat pentru acest mod de plata prin sms.eu am si baking la marfinbank dar clienti vor analiza pe loc ,daca clientii imi trimit mie banii in euro este valabil aceasta forma de plata prin sms Deci domnu Ciprian cred ca ingerii mei au vrut sa ajung la dvs ,daca eu nu am blog cum ma inscriu la dvs.
    luminatima sa stiu cum fac multumesc.cu drag-carmen

  2. buna ziua va rog sa ma indrumati catre o companie pentru implementare platii prin sms care sa aceepte si persoane fizice cei de la mobil pay abia dupa o saptamina s-au gindit sa-mi spuna ca nu acepta persoane fizice ,multumesc

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *