Jobul generatiei noastre

… e acela de operator call center. Daca nu te pricepi la altceva, esti lenes si nu ai chef de invatat, te angajezi la call center.
Asa se facea ca intr-o sambata dimineata la 9 ma suna o tipa in numele Vodafone sa-mi prezinte o super optiune cu 1000 minute pentru numai 2.5E. Chiaun de somn cum eram, nu mi-a trecut prin cap ca e prea bun sa fie adevarat (asta am invatat-o din emisiunea cu hotii de la Discovery) si asta inseamna ceva in neregula. Insista tipa ca minutele sunt valabile in RDS, Romtelecom … ocolind totusi numele de Cosmote si Orange. Am intrebat-o eu daca sunt valabile si in astea 2 retele si nu prea convinsa a spus ca da. I-am zis sa dea bice si sa activeze extraoptiunea.

Inchid, ma culc la loc, ma trezesc peste 2-3 ore cu un sms tot de la ei ca sa sun la *#ARIE sau ceva de genu…atunci mi-am dat seama ca tipa ma convinsese sa activez Vodafone Zona Mea. Optiune care iti da un nr. de fix valabil pe telefonul mobil intr-o zona prestabilita de tine si ca alea 1000 minute sunt valabile doar pe numere fixe.

Daca doar asta era problema, o dezactivam si gata. Dar te obliga sa o pastrezi cel putin 6 luni sau sa platesti contravaloarea.

Intr-un final a ascultat o tipa de la Vodafone convorbirea, mi-a dat dreptate ca m-a indus in eroare si am scapat fara nicio taxa in plus.

Daca la 20+ ani nici la recitat de pe o foaie nu te pricepi, meriti sa mori.

One Reply to “Jobul generatiei noastre”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *