Bine v-am regasit

Pana acum cateva luni scriam pe kleampa.com.  Din cauza nesimtirii unora am reusit performata sa pierd domeniul.
Nu-i chiar asa mare lucru ca nu castigam bani cu el doar ca era vorba de identitatea mea pe internet. Puteam sa iau varianta .ro a fostului domeniu dar am zis sa consider intamplarea asta ca pe o oportunitate si asa am trecut pe acest nou domeniu (cipy.ro).

Sa va spun si povestea domeniului ca sa nu pateasca si altii ca mine.

Acum vreo 2-3 ani atras de pretul mic, cumparam domeniu de la o firma de apartament. Dupa ceva vreme acea firma este vanduta cu tot cu clienti unei firme mai mari si anume LIVEHOST. Acum cateva luni ma nelinistea faptul ca nu apar eu ca proprietar al domeniului si-am zis sa vad ce e de facut. Dau un mail catre livehost si le explic situatia.
Raspunsul lor suna cam asa: daca vreti sa fiti proprietar trebuie sa ne platiti noua domeniul 3 ani in avans. Era vorba de vreo 35-40E dar m-a deranjat situatia in sine. Asa ca am hotarat sa-l las sa expire. Dupa data de expirare a unui domeniul mai dureaza aproape 2 luni pana a deveni inregistrabil de catre oricine.
S-a nimerit ca ziua in care devenea liber sa fiu plecat in concediu, la drum, fara acces la calculator. Urmatoarea zi cand ma intorc vad ca este inregistrat de catre moniker.com (cred ca-s un fel de speculatori de domenii). Am zis ca poate pot sa-l cumpar de ei, pana mi-au dat si astia un raspuns de m-a bufnit rasul. Vor minim 1000$. Nu inteleg de ce l-au cumparat ca avea PR2. In fine

Iau intamplarea asta ca pe un inceput serios intr-ale blogosferei.

Cheers

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *