Pe cand si la noi un festival din asta?

Am ascultat zilele trecute niste slagare ale anilor 80-90 si ma trezesc la un moment dat ca-mi tot recomanda youtoube-ul filmuletul de mai jos si altele cu titlurile “Diskoteca 80”.

E genul de concert unde sunt adusi artisti carora le-a trecut vremea si cei care au avut cariera facuta pe baza unei singure melodii. Multi probabil nici nu mai sunt in stare sa cante o melodie live dar nu asta-i important, oricum live canta prost si artistii contemporani.

Important e ca oamenii vad in carne si oase artisti carora le ascultau muzica acum 15-20 ani… si sunt multi, adica e genul de concert unde canta 20 de artisti/trupe cate 2-3-4 melodii fiecare si numai hituri.

Sunt convins ca ar avea succes pentru simplu fapt ca e genul de concert la care te duci pe baza impulsului si al emotiei decat pentru calitatile vocale ale artistilor.

Probabil m-as duce la un astfel de concert unde ar veni trupe de pe vremea mea gen Animal X, Boombastic, Simplu, Sing Sing BB, Andre, Blondy etc.

 

One Reply to “Pe cand si la noi un festival din asta?”

  1. modern talking, boneyM, al bano, celentano și alți artiști care au cîntat la moscova la diskoteka 80 au cîntat doar live, au vîndut milioane de discuri și au produs muzică, nu zgomot. Ce nu poți, lasă!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *