Exemplu proiect de marketing afiliat

Zilele astea se face un an de cand am zis sa vad care-i treaba cu afilierea. Asa ca am facut un site bazat pe feed-urile 2parale si foarte rapid m-am facut cu un site cu aproape 300.000 pagini indexate in google, si 1500 vizitatori/zi in mai putin de o luna.
A mers ok vreo 6 luni pana s-a gandit google sa dea o palma celor care nu muncesc si se folosesc de continut duplicat si am ajuns la maxime de 100 vizitatori/zi.
Am asteptat vreo 2 luni sperand sa mai schimbe google ceva si mi-am zis ca nu-i ok, trebuie sa fac ceva UTIL ajutandu-ma de toate uneltele/informatiile oferite de 2parale.

Dupa o luna de munca dupa program a iesit noul la-reducere.com, un site care arata care sunt reduceri din cele cateva sute de mii de produse intermediate de 2parale. Practic verifica de 2 ori pe zi daca s-au schimbat preturile si in site scoate in evidenta cele mai mari reduceri.

Ok, e util pentru oameni, sa vad cum il conving si pe google acum.

5 Replies to “Exemplu proiect de marketing afiliat”

 1. Ai ajuns la ceea ce credeam eu ca face site-ul asta… acum 1 an, cand te intrebam daca 2parale ofera feed-uri cu reducerile sau le “deduci” tu cumva.
  Anyway… multa bafta la induplecarea lui nenea google!

 2. Salut,

  Cred ca mai ai un pic de munca pentru a te asigura ca site-ul va functiona ok si in ochii Google 🙂

  Site-ul este util vizitatorilor dar ar fi bine sa aduci si ceva continut in jurul produselor.

 3. E putin cam greu avand in vedere ca depinzi de feed-urile magazinelor.
  Adica e ciudat sa pui oamenii sa comenteze/dea ratinguri la produse ca mai apoi magazinul sa-l scoate din feed si ramai cu o pagina care n-are link de cumparare.

 4. Si eu folosesc cateva site-uri cu feed-uri (bazate pe Affilistore), insa trebuie sa recunosc ca site-ul tau este foarte ok, felicitari !

  “Daca e promotie, vei observa bulina cu procentul discount-ului.” – asta-i cam gogonata, insa cred ca “ţine” la vizitatori 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *