Cu ce mă ocup

Dezvolt și monetizez site-uri și aplicații web.
Am trecut în cei +10 ani de activitate prin multe tipuri de proiecte, aplicații de facturare/gestiune, agenții imobiliare, magazine online, aplicații SaaS, site-uri de referate, versuri, anunțuri, jocuri, sisteme pentru campanii publicitare etc. Pe unele le-am închis din lipsă de succes, pe altele le-am vândut dar cert e că toate astea m-au făcut să cunosc toate procesele creării unui proiect web, de la planificare, dezvoltare și până la monetizare.

Învățând toate aceste lucruri, mi-am dat seama cât de puține știu de fapt și că e greu spre foarte greu să faci totul ca la carte. Așa că astăzi mă ocup constant de doar 5 proiecte:

O aplicație web pe bază de abonament prin care companiile pot lua constant pulsul echipei lor. Am povestit mai pe larg tot procesul dezvoltării acestui proiect aici.


Cu un nume destul de sugestiv, eComJobs.ro este singurul site din România dedicat recrutării pentru magazinele online și este monetizat prin intermediul anunțurilor publicate (companiile plătesc pentru publicarea unui anunț).


LoveStyle.ro este un site care agregă produsele mai multor magazine online de beauty & fashion și le prezintă într-un mod mai ușor de identificat. Monetizarea se face prin intermediul marketingului afiliat, adică de fiecare dată când cineva cumpăra un produs plecând din acest site, eu voi primi un comision din respectiva vânzare.


roadtrips.ro este un site pornit din pasiunea de a călători cu mașina și care se vrea a fi monetizat în viitor prin sponsorizări și marketing afiliat. Tot în cadrul acestui proiect am pornit și un canal de youtube, pe ideea de a învăța lucruri noi precum editarea și de a mă scoate din zona de confort.


CadoList.ro e site-ul cu ajutorul căruia pot fi create liste de cadouri pe care le poți da prietenilor/cunoscuților. Folosește un sistem foarte simplu pe bază de bookmarklet de a adăuga produse de pe orice magazin online.


Recenzee.ro – un proiect de content publishing unde creatorii de conținut pot câștiga bani realizând task-uri simple de scriere conținut sau făcând research.


Pe lângă astea, mă mai ocup și cu programarea freelancing, dar i-aș spune mai degrabă project freelancing pentru că presupune crearea de la zero a unui proiect web până în pasul în care poate fi gata de lansare, deci nu e vorba de clasica taxare la oră.